تمامی تجهیزات درمانی باید در خدمت بیماران خاص و صعبالعلاج باشد
امتیاز:
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ابتدای این جلسه، اظهار داشت: در بخشهای مختلف تسهیلات خوبی برای بیماران خاص و صعبالعلاج در نظر گرفته که باید جامعه هدف به خوبی شناسایی و به درستی اطلاعرسانی شود و خدمات مورد نیاز به راحتی در اختیار آنان قرار گیرد.
دکتر هدایت حیدریزاده تصریح کرد: در دولتهای گذشته توجه زیادی به بیماران خاص نشده است و خوشبختانه در دولت سیزدهم تلاش میشود مشکلات حوزه درمان به حداقل برسد که نمونه آن حمایت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج است.
وی افزود: تمامی امکانات، تجهیزات و توان کادر درمان باید در راستای خدماترسانی مطلوب به مردم به ویژه بیماران صعبالعلاج به کار گرفته شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان نیز در این جلسه، گفت: بیش از ۲۵۰۰ نفر دارای بیماران خاص و صعبالعلاج در سطح استان شناسایی شده و برای آنها پرونده تشکیل شده است و خدمات بیمهای را دریافت میکنند.
نورالدین رحیمی خاطرنشان کرد: ۱۰۷ بیماری صعبالعلاج تحت پوشش بیمهای قرار دارند که از این تعداد ۱۳ بیماری در سطح وزارت بهداشت نشاندار شدهاند و به بانکهای عامل جهت دریافت وام حمایتی معرفی شدهاند.
مجتبی مرادی معاونت امور شعب بانک صادرات استان ایلام نیز در بخش دیگری از این جلسه، اظهار داشت: تا کنون پرداخت وام به ۱۰۰۰ نفر از بیماران خاص در سطح استان مصوب شده است و تلاش میکنیم تا پایان سال به بیش از ۵۰۰ نفر از این بیماران وام ۵۰۰ میلیون ریالی پرداخت شود.
ابوالحسن مهدوی سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام نیز در این جلسه تصریح کرد: ایلام دارای وضعیت خاصی است و با استانهای برخودار شرایط متفاوتی دارد و باید تلاش کنیم به بیماران خاص توجه ویژهای شود و با اولویت به بیمارانی که هزینههای بیشتری دارند وام پرداخت شود.
گفتنی است؛ در ادامه هر یک از اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مصوباتی جهت اجرا ابلاغ شد.