تیم پزشکی موسسه محکم وارد استان ایلام شدند
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، اعضای تیم موسسه خیریه محکم پس از ورود به استان ایلام در بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام حاضر شدند.
دکتر هدایت حیدریزاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تشکر از دوازدهمین حضور متخصصان موسسه خیریه محکم در استان ایلام، اظهار داشت: برخی از بیمارانی که مورد معاینه و جراحی رایگان قرار میگیرند جز افراد کم درآمد و بیبضاعت هستند که بدون حمایت موسسات خیریه قادر به رفع مشکل خود نیستند و موسسه محکم با ارائه خدمات رایگان به این قشر بالاترین نوع همدلی و نوع دوستی را با این بیماران داشته است که به نمایندگی از حوزه سلامت از این همکاران و تلاش بی وقفه آنها تشکر میکنیم.
مسئول موسسه حمایت از کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی نیز با اشاره به خدمات ارائه شده توسط موسسه محکم، گفت: معاینه و جراحی بیماران دچار ناهنجاریهای مادرزادی، نقص تکاملی بدو تولد، جراحی اطفال (لب شکری و شکاف کام)، ارتوپدی (دست و پا)، بیماریهای دستگاه تناسلی، اورولوژی و دستگاه گوارش از جمله خدمات مهم و رایگان موسسه محکم برای مردم ایران زمین است.
دکتر صلاحالدین دلشاد، خاطرنشان کرد: ما با تحمل سختیها و حمایت از خیرین تلاش میکنیم بار کوچکی از دوش بیماران برداریم و خنده بر لبان آنها بنشانیم و در این راستا 40 نمایندگی موسسه را در سطح کشور فعال کردیم و برای دوازدهمین بار متوالی به استان ایلام سفر کردیم و در این سفر بیش از 76 مورد از بیماران را جراحی خواهیم کرد.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام نیز، تصریح کرد: تیم جراحان محکم شامل سه فوق تخصص جراحی اطفال و یک فوق تخصص جراحی ارتوپدی به مدت ده روز با استقرار در بیمارستان امام خمینی (ره) بیمارانی را که دارای مشکلات و ناهنجاریهای مادرزادی قطعی هستند، تحت مداوا قرار میدهند.
دکتر عارف عزیززاده افزود: بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام با در اختیار قراردادن چهار اتاق عمل به پزشکان تیم محکم و حضور 7 متخصص و بیش از 200 نفر از کادر درمان استان و همچنین فراهم ساختن دیگر بسترهای لازم و مورد نیاز برای این تیم، زمینه انجام بهتر و باکیفیتتر اقدامات درمانی این تیم را فراهم کرده است.