X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 21 آذر 1402
آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد

  آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد

امتیاز: Article Rating
به گزارش روابط عمومی، دومین کمیته ترویج دانشگاهی زایمان طبیعی در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام، با اشاره به اهمیت تحلیل داده‌های آماری درباره زایمان‌های طبیعی، اظهار داشت: با تشکیل کار گروهی اختصاصی آمار تحلیلی درصد بالای سزارین در مراکز درمانی باید بررسی و تحلیل شود تا با ارائه راهکارهای لازم آمار زایمان طبیعی در سطح استان افزایش یابد.
دکتر هدایت حیدری‌زاده افزود: ضروری است گروه‌های تخصصی زنان، بیهوشی و مامایی در جلسات ویژه گایدلاین‌های زایمان بدون درد را احصاء و با آموزش به ماماها در جهت ترویج زایمان طبیعی با جدیت اقدام کنند.
وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در راستای ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: انتظار می‌رود صدا و سیمای مرکز ایلام همکاری لازم را در این زمینه داشته و محتواهای آموزشی را منتشر نماید و نسبت به ترغیب و تشویق خانوارها و بانوان به زایمان طبیعی اقدام کند.
سرپرست دانشگاه در ادامه نیز بر اهمیت اجرایی‌سازی مواد قانونی جوانی جمعیت در ارتباط با ترویج زایمان طبیعی اشاره کرد و گفت: در راستای ارتقای سلامت مادر و نوزاد و نقش حضور همراه آموزش دیده و برای کاهش سزارین به ویژه سزارین نخست زا و بار اول باید اقداماتی صورت گیرد.
معاون درمان دانشگاه، تمایل مادران به سزارین را نگران‎کننده خواند و تصریح کرد: متاسفانه در سال‎های اخیر سزارین تبدیل به یک فرهنگ شده است و دلایلی نظیر طولانی شدن زایمان، درد و ترس حین زایمان و تبلیغات در رغبت مادران به سزارین بی‎تاثیر نبوده که باید این مهم توسط رسانه‎ها به درستی فرهنگ‎سازی شود.
دکتر شهرام کارگر با بیان این که در ارجحیت زایمان طبیعی نسبت به سزارین حرفی وجود ندارد، گفت: کاهش خون‌ریزی و آسیب مادر، برگشت سریع مادر به حالت طبیعی پس از زایمان، احساس خوشایند از توانایی در زایمان طبیعی، احساس مشارکت در زایمان و درک نحوه تولد نوزاد، احساس برقراری ارتباط فوری و پیوند احساسی با نوزاد پس از وضع حمل از جمله فواید زایمان طبیعی است که مادران باید مد نظر قرار دهند.
دکتر معصومه طهماسبی مدیر درمان دانشگاه، نیز بر ترویج زایمان طبیعی برای زنان دارای سنین ۲۰ تا ۳۵ سال تاکید کرد و با اشاره به این که تعداد حاملگی‌های پرخطر که شامل حاملگی‌های زودرس و یا مادران حامله با بیماری‌هایی چون دیابت و فشار خون افزایش پیدا کرده، خاطرنشان کرد: غیر از این موارد خاص پیشنهاد ما برای خانم.هایی که مشکلی ندارند در روش زایمان، زایمان طبیعی است.
گفتنی است؛ در این کمیته که روسای بیمارستان‌ها، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان و متخصصین حوزه زنان در آن حضور داشتند چالش‌ها، پیشنهادات، نیازمندی‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در راستای ترویج زایمان طبیعی مورد بررسی قرار گرفت.
تصاویر
  • آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد
  • آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد
  • آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد
  • آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد
  • آمارهای زایمان طبیعی باید در سطح استان، افزایش یابد
ثبت امتیاز