میزان رضایت مادران از مهد کودکهای دانشگاه باید مدنظر باشد
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، پانزدهمین جلسه کمیته بهداشت و پنجمین کمیته توسعه و هوشمندسازی قرارگاه جوانی جمعیت با حضور اعضا در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه، اظهار داشت: جمعاً ۹۵۲ کودک شیرخوار و خردسال، فرزندان مادران شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه هستند و طبق قانون جوانی جمعیت میبایست در راستای تربیت و کنترل این کودکان اقداماتی صورت گیرد که تلاش همه واحدهای مرتبط را میطلبد.
دکتر عادل مقصودینژاد افزود: جمعاً ۴ مهد کودک در سطح واحدهای مختلف دانشگاه وجود دارد که میزان رضایت و استفاده مادران از این مهد کودکها نیز باید مدنظر قرار گیرد و همچنین منافع دانشگاه بر اساس منابع و بودجه در اختیار این معاونت نیز در اولویت باشد.
وی تصریح کرد: سعی میکنیم کودکان کارکنان ستاد دانشگاه، معاونتهای بهداشت و غذا و دارو در مهد کودک ستاد دانشگاه، کودکان کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) در مهد کودک همان مرکز و کودکان کارکنان پردیس ۱ و بیمارستان رازی در مهد کودک بانگنجاب مراقبت و نگهداری شوند که تلاش ما بر تجهیز این مراکز است.
دکتر ژاله نریمانی مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه، نیز در این جلسه با ارائه آماری از تعداد مادران دارای فرزند خردسال دانشگاه، گفت: باید به کودکان زیر ۲ سال که شیرخوار هستند توجه ویژهای شود که ۲۱۲ نفر هستند و امیدواریم بهترین تصمیم برای این کودکان گرفته شود و میبایست مراکز نگهداری این کودکان بهسازی و تجهیز شوند.
عبدالمراد میرحسینی مدیر پشتیبانی و رفاه دانشگاه نیز با ارائه گزارش عملکرد این مدیریت در این حوزه، خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم از ظرفیت مربیهای خبره برای نگهداری و تربیت کودکان استفاده کنیم و همچنین فضاهای موجود را تعمیر و بهسازی خواهیم کرد.
رسول چراغی سرپرست اداره برنامهریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه نیز اظهار داشت: بودجهای را برای تجهیز مهد کودکها در نظر خواهیم گرفت تا مادران نگران کیفیت فضاهای نگهداری و تربیت فرزندانشان نباشند.
گفتنی است؛ در این جلسه سایر اعضا نیز با اشاره به مراکز مهد کودک در سطح واحدهای مختلف به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.