X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 15 مهر 1393
نظم و مقررات جایگاه والایی در سیستم اداری داراست

  نظم و مقررات جایگاه والایی در سیستم اداری داراست

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، حمید آلی آبادی با بیان اینکه هر سیستمی برای پویایی و رسیدن به اهداف ترسیم شده ای را دنبال می کند، عنوان نمود: باید در بین مجموعه دارای نظم و انضباط اداری مشخص باشد و قانون گذار برای اینکه مشکلی برای خدمت گیرندگان و ارباب رجوع در امر خدمات دهی پیش نیاید، وجود این قوانین نظارت و کنترل بر آنان را وظیفه ساخته است.


وی افزود: قانون گذار در همه حوزه ها برای کارکنان شرح وظایف نهاده است به عنوان مثال  برای یک پرستار قانون گذار وظایفی تعیین کرده است و همچنین برای یک کارشناس بهداشت محیط نیز شرح وظایفی آورده است.

 

مدیر توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطر نشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی که تعداد کارکنان آن بالغ بر 5 هزار می باشد و متولی چندین رسالت از جمله آموزش بهداشت ، درمان و ... می باشد، در هر کدام از این عوامل خدمات تخصصی ارائه می شود و این به این معناست که دانشگاه محیط آموزش است و این محیط باید اهداف و چشم اندازی در مسیر داشته باشد که بتواند به افق های بلند خود دسترسی پیدا کند.


وی بیان داشت: لذا برای جهت دادن به نظم و انضباط و اجرای دقیق آن، قانون گذار مجموعه ای از قوانین و مقررات رسیدگی به تخلفات اداری جهت رسیدگی به شکایات ارباب رجوع پیش بینی کرده است. این مجموعه قوانین و مقررات در قالب یک هیأت پیش بینی شده به نام هیأت رسیدگی به شکایات مردمی در دانشگاه علوم پزشکی انجام خدمت می نمایند.


آلی آبادی ابراز داشت: برای این که کارکنان بدانند چه مسائلی تخلف محسوب می شود، در درجه اول برای باید آموزش ببینند به عبارتی کارکنان در هر پست و شرایطی که هستند بتوانند به وظیفه خود عمل نمایند و چنانچه خدا ناخواسته عمدی یا غیر عمدی مرتکب عملی خلاف شوند، باید پاسخگو باشند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از این مسائل مهم در انضباط اداری ورود و خروج کارکنان است، ادامه داد: یعنی یک کارمند باید سر ساعت مقرر و شیفت در گردش طول شبانه روز در محل کار خود حضور داشته باشد و چنانچه برابر ماده 8 تخلفات اداری کارکنان در خلال ساعت اداری ترک محل خدمت نمایند و یا اینکه تأخیر در ورود یا خروج بدون کسب اجازه از مقام فوق انجام دهند، موجب تخلف شده اند.


مدیر توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: کارکنان ما باید در ساعات مشخص شده در محل کار حاضر باشند و سر ساعت مشخص نیز خروج نمایند قانونگذار مشخص نموده چنانچه کارمند در محل کار حضور پیدا نکند باید کتباً عدم حضور خود را در محل کار را به مقام مافوق خود گزارش دهد و با توجه به سیستم اداری که در سیستم وجود دارد درخواست نمایند که نتواند در محل کار خود حاضر شود و بنابراین اولین کار این است که تلفنی عدم حضور خود را اطلاع دهد.


وی در ادامه این مبحث اضافه نمود: لذا چنانچه هر کدام از کارکنان این عمل را رعایت نکرد و ترک محل خدمت بدون کسب مجوز خروج یا اینکه کلاً ترک خدمت نمایند، مقام مافوق  یا مدیر موظف است که این غیبت را گزارش دهد و چنانچه مدیر مافوق در این راستا کوتاهی نماید، طبق بند 15 ماده 8 تخلفات اداری مدیر مربوطه در امر سهل انگاری می باید پاسخگو باشد و پرونده برای وی تشکیل شود.


آلی آبادی افزود: برای نظم بیشتر و جلوگیری از هرگونه اتفاق ناگوار کلیه کارکنان در هر رده ای موظف هستند که ورود و خروج خود را کتباً به مقام مافوق و مسئول خود ارائه نمایند.

 

وی در پایان سخنان خود قوانین مربوط به ورود و خروج کارکنان را لازم الاجرا دانست و یادآور شد: اتفاق افتاده است که کارمند در ساعات اداری خارج از محیط اداری توسط مرجع قضایی و نیروی انتظامی دستگیر شده و این موضوع باعث شده که وجهه دستگاه زیر سوال رود لذا خواهشمند است که مسؤلان و مدیران در ساعات اداری کنترل بیشتری به ساعات ورود و خروج کارکنان داشته باشد تا شاهد حادثه ناگواری در این زمینه نباشیم.

تصاویر
  • نظم و مقررات جایگاه والایی در سیستم اداری داراست
ثبت امتیاز