به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک معاون دفتر بازرسی وزارت بهداشت با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
معاون بازرسی وزارت بهداشت در این نشست با بیان اینکه با تاکید مقام معظم رهبری، استمرار فعالیت و خدمت را سرلوحه کار خودمان قرار دادهایم، افزود: شهید آیت الله رییسی بعد از 45 سال از انقلاب، یک انقلاب دیگر در کشور ایجاد کرد و مردم هم قدردان ایشان بودند و در مراسم مختلف تشییع، حماسه بزرگی آفریدند و این حضور مردم، دشمنان را ناامید کرد.
دکتر آذردخت یوسفی با اشاره به سفر به استان ایلام، اظهار داشت: در بازدیدهای میدانی سال گذشته که به استان ایلام سفر کردیم وضعیت دانشگاه به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت و نتایج را به صورت جامع در اختیار وزیر بهداشت قرار دادیم و امسال نیز چالشها، پیشنهادات، نیازمندیها و .... خواهیم شنید و سعی میکنیم این سفر مثمر ثمر واقع شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز به عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی ایلام در دولت سیزدهم پرداخت و گفت: بهرهبرداری از بیمارستان 376 تختخوابی رازی بعد از 12 سال، بهرهبرداری از ساختمان دانشکده پزشکی، بهرهبرداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام با ظرفیت 68 تخت، بهرهبرداری از 4 تخت PICU در بخش اطفال بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام و راهاندازی بخش سی تی اسکن بیمارستان امام رضا (ع) ایوان از جمله اقدامات مهم در دولت سیزدهم در بخش درمان در استان ایلام است.
دکتر هدایت حیدریزاده همچنین به خرید یک دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان امام علی (ع)سرابله و راهاندازی بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید مصطفی خمینی اشاره و تصریح کرد: راهاندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال سیروان، راهاندازی دستگاه آندوسکوپی اطفال در بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام، تکمیل و تجهیز و راهاندازی یک مرکز سطح 3 ناباروری در شهر ایلام و یک مرکز سطح 2 ناباروری در شهرستان درهشهر، بهرهبرداری از 5 مرکز بهداشتی درمانی و 4 خانه بهداشت در سطح استان و راهاندازی مرکز رشد و نوآوری نیز در دولت سیزدهم به منظور توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان در استان انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: موافقت و تاسیس 3 مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستانهای آبدانان، دهلران، درهشهر، بین المللی کردن دانشگاه و جذب دانشجویان خارجی در رشته پزشکی و دندانپزشکی از کشورهای همسایه نیز در دولت سیزدهم محقق شده است.
حیدریزاده ادامه داد: خرید دستگاههای پیشرفته ERCP، آندوسکوپی کودکان، رادیوتراپی، اسکن هستهای اقدامات ماندگار دولت شهید جمهور در استان ایلام است که از یادها نخواهد رفت.
سرپرست دانشگاه با بیان اینکه بیمارستان شهدای ملکشاهی قرار بود با حضور رئیس جمهور فقید، افتتاح شود، بیان داشت: افتتاح خوابگاه دانشجویی الغدیر، کتابخانه مرکزی، مرکز سراج، مرکز تخصصی جراحی اطفال بیمارستان رازی از دیگر اقدامات این دولت در حوزه سلامت است.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد باقر هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این نشست، گفت: امیدواریم این جلسات مفید واقع شود و تلاشها مثمر ثمر باشد و مشکلات و چالشها به وزارت منتقل شود و در راستای بهبود شرایط گام برداشته شود و باید هم مدیریت هم کارکنان دست در دست هم دهند و مشکلات حوزه سلامت را سامان دهند.
دکتر عادل مقصودینژاد سرپرست معاونت توسعه دانشگاه نیز در این نشست، با بیان اینکه سلامت مهمترین مسئله جامعه است، تصریح کرد: رشد بودجه سلامت نسبت به تورم کشور بسیار پایین است و باید این شرایط بهبود یابد ما نیز تلاش میکنیم مطالبات پرسنل را به تدریج پرداخت کنیم که در این حوزه ۳۸۸ میلیارد پرداختی داشتیم که رشد بالایی نسبت به دوره اخیر داشته است و همچنین 400 میلیارد بدهی داشتیم که تا امروز ۲۵۴ میلیارد از بدهیها پرداخت شده است.
دکتر جهانگیر عبدی معاون آموزشی دانشگاه نیز با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایلام جز ۱۸ دانشگاه مورد تایید کشور عراق است، افزود: ۲۳۰ دانشجو بینالمللی داریم که وجهه دانشگاه را بهبود بخشیده است و همچنین تکمیل و تجهیز ساختمان دانشکده پزشکی، موافقت قطعی تاسیس دانشکده دندانپزشکی بعد از ۱۲ سال و بهسازی جاده دسترسی به پردیس ۲ از مهمترین اقدامات اخیر این معاونت است و ساخت دانشکده پرستاری نیز به زودی آغاز خواهد شد.
دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست، خاطرنشان کرد: تعداد شهرستانهای استان بر حسب جمعیت بسیار زیاد است و ما مجبوریم که خدمات بهداشتی را گسترش دهیم که هزینهبر است و براساس بودجه و سرانهای که اختصاص داده میشود مدیریت کردن آن بسیار سخت است و با توجه به نبود بیمارستان در ۵ شهرستان استان، باید مراکز بهداشتی را افزایش دهیم.
دکتر عباس ملکی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به کسب رتبه برتر کمیته تحقیقات دانشجویی در کشور، گفت: ارتقا رتبه فناوری از ۷7 به ۳۷ و ارتقا رتبه تحقیقاتی از ۸ به ۴ در بین ۲۲ دانشگاه تیپ ۳ و انجام مگا پروژه برای اولینبار در کاهش میزان آسیبهای اجتماعی در بیمارستان رازی مهمترین اقدامات این معاونت هستند.
دکتر بهزاد بسطامی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با بیان اینکه در همایش اخیر وزارت بهداشت حائز رتبه برتر فرهنگی و رتبه سوم طرح تحول ورزشی شدیم، گفت: برگزاری مستمر اردوهای جهادی، فرهنگی، تفریحی، راهیان پیشرفت، نور، عتبات عالیات، موفقیت در کرسیهای آزاداندیشی در سراسر کشور و کسب 8 رتبه
در جشنواره قرآنی هدهد از مهمترین موفقیتهای این معاونت هستند و همچنین نبود خوابگاه متاهلی، پراکندگی بالای خوابگاهها، وجود سه خوابگاه استیجاری و بدهی به سیستم حمل و نقل دانشجویان از مهمترین چالشهای پیش روی این معاونت هستند.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلا با اشاره به اینکه فراهم کردن امکانات و تجهیزات سلامت در دولت سیزدهم در یک استان محروم مثل ایلام نظیر ندارد و در تاریخ بیسابقه است، افزود: ساختمان رادیوتراپی بیمارستان رازی هفته آینده کلنگزنی خواهد شد و یکی از مهمترین دغدغههای مردم رفع میشود و همچنین بیش از ۵۷ درصد بیماران استان قلبی و عروقی هستند و لزوم راهانداری جراحی قلب بیش از پیش احساس میشود و ۵۶ متخصص از سال گذشته به استان اضافه شدند که از مهمترین اقدامات شهید جمهور در حوزه درمان در استان ایلام محسوب میشوند.
دکتر صیدنور علیمرادی مدیر اورژانس پیش بیمارستانی ایلام نیز با اشاره به تردد بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در از مرز مهران در اربعین سال گذشته، گفت: فرسودگی ناوگان آمبولانس بسیار خطرناک است و باید به طور جدی مورد تجهیز قرار بگیرند . همچنین در ایام عید نوروز امسال بیش از ۱۲۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کردند که به اندازه سایر استانها در ایام اربعین بود که توجه ویژه مسئولین نظام و استان را به حوزه سلامت ایلام را میطلبد.
دکتر مصطفی علیرحمی مدیر بازرسی دانشگاه نیز در این نشست، تصریح کرد: جلسات متعددی با واحدهای مختلف داشتیم که اموال دانشگاه سر و سامان یابند و همچنین تلاش میکنیم با همکاری معاونت توسعه مشکلات حوزه منابع انسانی حل شود.
محمدرضا سپهر مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز با بیان اهمیت اطلاعرسانی در هر دستگاه، خاطرنشان کرد: این مدیریت در مدت اخیر سعی داشته اقدامات جدیدی از جمله ساخت موشنگرافی، اینفوگرافی، انیمیشن، پوستر، کلیپ، گزارش و ... در حوزه اطلاعرسانی داشته باشد که در اربعین سال گذشته این موارد به خوبی توانست اقدامات دانشگاه را نشان دهد و همچنین این مدیریت تعامل بسیار خوبی با رسانههای استان دارد و در سریعترین زمان ممکن به شبهات و مسائل مردم پاسخ خواهد داد.
دکتر مرضیه هادوی سرپرست دانشکده پزشکی نیز در این نشست، گفت: یکی از معضلات ما نبود دستیار داخلی است که سیستم پزشکی ما را در آیندهای نزدیک دچار مشکل خواهد کرد و همچنین نیروی متخصص در دانشکده پزشکی کم هست و در آموزش با مشکل مواجه هستیم.
دکتر زهرا مجیدیان سرپرست اداره نظارت بر دارو دانشگاه نیز بیان داشت: بدهیهای دارویی اصلیترین مشکل ما است و باعث کمبود دارو در سطح استان شده است و همچنین تا پایان فروردین ماه ۱۳۰ میلیارد بدهی دارویی داریم که در سال گذشته بخشی از مطالبات بدهکاران را پرداخت کردیم و امیدواریم به زودی این مسائل حل شود