X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 09 تیر 1403
از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود

  از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی، کارگروه ارتقا اورژانس بيمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این کارگروه، با اشاره به مشارکت حماسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: حضور و مشارکت سیاسی گسترده اقشار مختلف مردم ایران اسلامی از جمله کادر سلامت در این انتخابات مهر تأیید وفاداری مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان داد.

دکتر هدایت حیدری‌زاده افزود: دشمنان نظام اسلامی و کشور، در ماه‌های اخیر تلاش بی‌وقفه کردند مردم را نسبت به حضور در پای صندوق های رأی که تبلور مردم سالاری دینی و جمهوریت اسلامی است دلسرد و ناامید کنند اما حضور همیشه در صحنه مردم تحت زعامت و راهبری مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، باعث شد دوباره دشمنان و نظام استکبار جهانی، ناکام بمانند و دوباره ملت سرافراز ایران اسلامی از این آزمون، سربلند و پیروز شود.

وی با اشاره به اهمیت بخش اورژانس، بیان داشت: بخش اورژانس از مهمترین بخش‌های بیمارستان است که از آن به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود.

حیدری‌زاده ادامه داد: اين بخش یکی از نخستین نقاط تماس بیماران با سیستم ارائه خدمات درمانی است و به دلیل لزوم انجام مراقبت سریع، باکیفیت و موثر و فرایندهای متعدد و پیچیده در آن،جایگاهی مهم و حساس در بیمارستان و نظام بهداشتی و درمانی دارد.

دکتر عادل مقصودی‌نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این کارگروه، گفت: ۴۵۰ نفر پرسنل جدید ابلاغ گرفتند و اکثر آن‌ها در سطح بیمارستان‌ها بودند و امیدواریم کلیه کاستی‌های موجود رفع شوند و سایر پرسنل نیز که عمدتاً مربوط به بیمارستان شهدا ملکشاهی هستند به تدریج استخدام خواهند شد.

دکتر صیدنور علیمرادی مدیر اورژانس پیش بیمارستانی ایلام نیز در این جلسه در خصوص اعزام آمبولانس‌ در سطح استان، بیان داشت: در فوریت‌های پزشکی مشکل راننده آمبولانس نداریم و پیشنهاد دادیم که در معاونت درمان تکنیسین‌های آمبولانس که توانمندی رانندگی را نیز دارند جذب شوند که مشکلات این زمینه حل شود.

دکتر سعید کاظمی مدیر منابع انسانی دانشگاه نیز در این کارگروه، تصریح کرد: تعداد و توزیع پزشکان عمومی مراکز اورژانس بیمارستانی در ده بيمارستان سطح استان بر اساس شاخص‌های اعلامی وزارت بهداشت صورت گرفته است و سعی خواهیم کرد کاستی‌ها را بهبود ببخشیم و بيمارستان‌های برخوردار مرکز استان و بیمارستان‌های سطح شهرستان‌ها را بیشتر مورد بررسی قرار خواهیم داد تا توزیع پزشکان اصولی باشد.

وی افزود: ۳۷۱ پرسنل در بیمارستان رازی در حال حاضر ابلاغ گرفتند و همچنین توزیع نیروی انسانی در بیمارستان امام خمینی (ره) و آیت‌الله طالقانی نیز افزایش یافته است که سهم معاونت درمان از تعداد کل پرسنل دانشگاه به بیش از ۵۷ درصد رسیده است.

دکتر ایرج صفرپور مدیر پرستاری معاونت درمان نیز در این جلسه، خاطرنشان کرد: کمبود تعداد پرستاران در برخی از مراکز درمانی سطح استان دیده می‌شود و امیدواریم در این خصوص تمهیدات لازم اندیشیده شود.

دکتر حمید آلی‌آبادی مدیر حراست دانشگاه نیز در این کارگروه اظهار داشت: باید تعداد پرسنل در کلیه مراکز درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی مدیریت شود که این زمینه مسائلی پیش نیاید.

دکتر معصومه طهماسبی مدیر امور بیماری‌های معاونت درمان نیز در این کارگروه تصریح کرد: چالش‌هایی با کاهش نیروهای طرحی در برخی از مراکز درمانی به وجود آمده که باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد که رضایت‌مندی بیماران در این مراکز بالا رود.

وی ادامه داد: پیگیری کسورات پرونده بستری بیماران ویزیت شده توسط پزشک متخصص و عمومی در کمیته بیمه استان انجام شد و امیدواریم در دستور کار بیمه‌ها قرار گیرد.

دکتر مهدی شعبانی مدیر نظارت بر درمان دانشگاه نیز، گفت: می‌توانیم از توانمندی بخش خصوصی برای کاهش هزینه‌های درمان و آمبولانس‌ها استفاده کنیم.

گفتنی است؛ در این کارگروه موارد مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مواردی نیز تصویب شد.

تصاویر
  • از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود
  • از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود
  • از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود
  • از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود
  • از اورژانس، به عنوان قلب بیمارستان یاد می‌شود
ثبت امتیاز