X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 20 تیر 1403
در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود

  در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی، جلسه کمیته بهداشت اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ابتدای این جلسه، اظهار داشت: کنگره اربعین حسینی نمایش اقتدار و عظمت مسلمانان و شیعیان جهان است و سالانه میلیون‌ها نفر از مرز مهران به عراق سفر خواهند کرد.

دکتر هدایت حیدری‌زاده افزود: این کنگره در اواخر مرداد و اوایل شهریورماه برگزار می‌شود که دراوج گرمای شدید خواهد بود و باید یکسری مداخلات و اقدامات بهداشتی و آمادگی‌ها از قبل وجود داشته باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حوزه پیشگیری و غربالگری در ایام اربعین حسینی، تصریح کرد: کارشناسان جدید بهداشتی در این ایام حتماً آموزش ببینند و در مسیرهای تردد زائران قرار بگیرند و جلسات توجیهی آن‌ها حتما باید برگزار شود.

حیدری‌زاده ادامه داد: سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا، آب آشامیدنی، سرویس‌های بهداشتی و ... باید صورت پذیرد.

سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: سیستم‌های حمل زباله و محل‌های دفع زباله نیز باید کنترل شود که از بروز و شیوع بیماری‌های منتقله به وسیله بندپایان پیشگیری شود.

وی افزود: محیط‌های کشت بیماری‌ها باید از قبل آماده سو در دسترس باشد و همچینن کارشناسان بهداشت محیط در آماده‌باش کامل باشند.

دکتر هدایت حیدری‌زاده گفت: غربالگری و بیماریابی فعال در ورودی مرز باید افزایش یابد و از گسترش بیماری در کشور پیشگیری شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: ضدعفونی و گندزدایی فضاهای عفونی مراکز بهداشتی و درمانی باید در اولویت باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در بخشی از این جلسه، اظهار داشت: در حوزه بهداشت محیط و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در سال گذشته به دقت زائران ایرانی و اتباع خارجی مورد غربالگری قرارگرفتند.

دکتر نیکونهاد افزود: در سال گذشته ۲۸ تیم بهداشت محیط در مرز مهران مستقر بودند که بیش از ۴۹ تن مواد فاسد منهدم شد و به طور مداوم این بازررسی‌ها ادامه یافت.

وی تصریح کرد: در اربعین امسال یک ایستگاه سیار در هنگام پیک بازگشت زائرین قرار خواهیم داد که غربالگری را در ورود زائران به ایران انجام خواهند داد.

نیکونهاد ادامه داد: ۲۳ نفر مراقب سلامت، ۶ نفر پزشک عمومی، ۲ نفر ماما، ۶ نفر بهداشت محیط و ۳ نفر کارشناسان روان و تغذیه در طول هر روز در مراکز بهداشتی به ازای هر کشیک در ایام اربعین در مرز مهران خواهیم داشت که این تعداد در روزهای پیک و همچنین روزهای نزدیک به اربعین حسینی افزایش خواهد یافت به طوری که در مجموع بیش از ۱۲۰۰ نفر کارشناس در مرز حضور می‌یابند.

گفتنی است؛ در این جلسه سایر اعضا به اعلام نظرات خود در خصوص مباحث بهداشتی‌، پیشگیری‌، غربالگری و ... پرداختند.

تصاویر
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
  • در ایام اربعین حسینی سرکشی مداوم و مستمر از موکب‌ها، مراکز تهیه و پخت غذا باید به صورت مستمر انجام‌ شود
ثبت امتیاز