بیش از ۷۴ هزار نسخه سرپایی دارویی صادر شده است
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام با توجه به پایان عملیات کنگره عظیم اربعین گزیدهای از اقدامات این معاونت را تشریح کرد.
دکتر یوسف زمانی اظهار داشت: از ابتدای عملیات اربعین جلسات متعدد با سازمانهای بیمهگر و ادارات ذیربط انجام و نیز مکاتبات متعددی با سازمان غذا و دارو کل کشور انجام شد و همچنین در خصوص تامین اقلام دارویی و تجهیزات مصرفی مورد نیاز در کنگره اربعین رایزنی شد.
وی افزود: به منظور پایش داروخانههای استان و نیز بررسی دپو اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی قبل از آغاز عملیات اربعین از داروخانههای استان بازدید بعمل آمد و مشکلات و کمبودهایی دارویی جهت ارائه خدمات دارویی بهتر به زائرین گرامی مرتفع گردید.
معاون غذا و دارو به بخش دیگری از اقدامات این معاونت اشاره کرد و گفت: به منظور استفاده از تمام ظرفیتهای این معاونت تمام مرخصیها و نیز ماموریتهای خارج از برنامه اربعین لغو و تمام مدیریتها با حضور صد در صدی در این کنگره عظیم خدمترسانی داشته باشند.
زمانی ادامه داد: جهت استقرار داروخانه شبانهروزی با زیرساخت نسخه الکترونیک جلسات متعددی با ریاست و معاونتها و مدیریت اطلاعات و فناوری دانشگاه، انجام تا مشکلات سالهای گذشته رفع و تمامی خدمات به صورت الکترونیک ارائه گردد و در این راستا با هماهنگی تمام مجموعههای دانشگاه این مهم با موفقیت انجام گردید و تمامی نسخ به صورت الکترونیک ارائه گردید و همچنین با توجه به تجربه سالهای گذشته و نیز ازدحام جمعیت در برخی ساعات شبانه روز تعداد گیتهای تحویل دارو نیز به جهت تسریع در ارائه خدمات بیشتر شد.
وی همچنین در خصوص دپو اقلام دارویی تصریح کرد: معاونت غذا و دارو به منظور دپو استراتژیک اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مصرفی ۵ انبار با امکانات مناسب در نظر گرفته که ۳ انبار آن در شهر و پایانه شهید سلیمانی و ۲ انبار آن در شهر ایلام جهت پشتیبانی و ساماندهی این اقلام میباشد.
دکتر زمانی افزود: نظارت و بازرسی از موکبهای سطح شهر و پایانه شهید سلیمانی و نمونهبرداری از اقلام غذایی و آشامیدنی بستهبندیشده در موکبها به صورت مستمر انجام شده که از ابتدای عملیات تا پایان عملیات اربعین انجام و تمامی نمونهها در آزمایشگاه سیار کنترل غذا و دارو در مرز مهران مورد آزمایش قرار گرفت.
دکتر یوسف زمانی با بیان اینکه در حوزه غذا و دارو نیز تعداد نسخ سرپایی ۷۴ هزار و ۸۰ بوده است، گفت: نسخ بستری ۵ هزار و ۷۲۴ مورد، تعداد موارد نظارت و بازرسی ۲۰۱ مورد و تعداد پاسخگویی به سوالات و مسائل دارویی ۱۶۴۷ مورد بوده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به اینکه تعداد نمونهبرداری از مواکب مستقر در مرز مهران و شهر مهران ۲۲۷ مورد بوده، اظهار داشت: تمامی نمونهها در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفته و همچنین تعداد ۱۴ مورد کارشناسی توقیفات گمرکات صورت گرفته که از این تعداد ۴ مورد جمعآوری داشتهایم.
وی ادامه داد: در مرکز فوریت پزشکی شهید سلیمانی مرز مهران بیش از ۱۵هزار نسخه به داروخانه مراجعه نموده که به صورت نسخه الکترونیک ارائه خدمت شده است.