دانشجویان جایگاه فرهنگ در دانشگاه را ارتقاء بخشند
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، غلامی پریزاد در جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان داشت: دانشجویان در عرصه فرهنگ باید به گونه ای ظاهر شوند که آرمان ها و ارزش های نظام و انقلاب در سطح دانشگاه بیش از پیش ترویج شوند چرا که این انقلاب به واسطه ایثار و مجاهدت شهیدان به دست آمده است.
وی خاطر نشان کرد: آگاهی های سیاسی و دینی از ضرورتهایی هستند که باید مورد توجه و اهتمام تشکل های دانشجویی باشد چرا که نیاز امروز دانشجویان بصیرت و آگاهی در این زمینه هاست.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علو م پزشکی ایلام تصریح کرد: فعالیت های فرهنگی در دانشگاه این حسن را دارد که دانشجویان ارتباط تنگاتنگی با ارزش ها و داشته های دینی و فرهنگی دارند بنابراین گفتگوها، نشست ها و ارتباطات دانشجویان و تبادل نظر و هم اندیشی آنان باعث می گردد که راه بر ورود فرهنگ های بیگانه همچون تهاجم فرهنگی بسته باشد.
غلامی پریزاد ابراز داشت: حقوق و مسائلی که قانون در راستای فعالیت ها مشخص کرده در دانشگاه باید برای همه مورد توجه قرار گیرد و ما هم در دانشگاه این رسالت را دنبال خواهیم نمود علاوه بر حمایت جدی خود از فعالیت فرهنگی، ارزشی و دینی در راستای رفع مشکلات و دغدغه های دانشجویان گام برخواهیم داشت.