برگزاری نشست تشریح طرحهای منتخب خاتمه يافته دانشگاه در شش ماهه اول امسال
امتیاز:
به گزارش روابط عمومي، نشست تشریح طرحهای منتخب خاتمه يافته دانشگاه علوم پزشکی ایلام در شش ماهه اول امسال در سالن كنفرانس معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه برگزار شد.
در اين نشست دکتر سجاد مظلومی مدير پژوهش دانشگاه در ابتدای این نشست به بيان اهميت و ابعاد تحقيق و پژوهش در جامعه و ضرورتهاي كاربردي و اثر بخش شدن اين تحقيقات براي احاد جامعه پرداخت و خواستار ارائه و اجراي طرحهاي كاربردي و موثر با همكاري سازمانهاي ذينفع و همچنين ارتباط موثر و كارآمد پژوهشگر با عموم جامه براي اطلاع ازنتايج پژوهش در استان شد.
گفتنی است؛ در ادامه نیز مجريان 6 طرح تحقيقاتي گزارشي از نحوه انجام طرحهای خود و نتايج حاصل از آن شامل موضوعاتی همچون اندازهگيري و مقايسه ميزان سرب و كادميوم شيرهاي پاستوريزه و خام، بررسي تاثير برنامهي مديريت درد بر كيفيت زندگي سالمندان مرد، بررسي شيوع جهاني مقاومت به كلاريترومايسين در هليكوباكتر، بررسي تاثير بازي وارسازي به روش آنلاين بر تفسير نوار قلب و يادگيري خود راهبرد در دانشجويان پرستاري، ارتباط بين سندرم سستي و اضطراب ويژه سالمندي در سالمندان بستري در بيمارستانهاي آموزشي و بررسي علل اقدام به خودكشي از ديدگاه افراد اقدام كننده بستري شده در بيمارستانهاي شهر ايلام را ارائه کردند.
در ادامه نیز نشست بررسي راهكارهاي ارتقا رتبه دانشگاه علوم پزشکی ایلام در نظام رتبهبندي جهاني در سالن کنفرانس معاونت تحقیقات برگزار شد.
سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه در این نشست، اظهار داشت: رنکینگهای دانشگاهی بهعنوان ابزارهایی برای سنجش کیفیت و اعتبار دانشگاهها، شناخته میشود.
دکتر ناصر عباسی افزود: این رتبهبندیها توسط موسسات مختلفی مانند QS، تایمز و شانگهای انجام میشوند و هر کدام از آنها از معیارهای خاصی برای سنجش دانشگاهها استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: از کلیه معاونین و مدیریان دانشگاه انتظار داریم همکاری لازم را با معاونت تحقيقات و فناوري جهت ارتقای رتبهبندی جهانی دانشگاه داشته باشند.
دکتر سجاد مظلومی مدير پژوهش دانشگاه نیز در این نشست در خصوص نظامهاي رتبهبندي و شاخصهاي مهم هر نظام توضيحاتي ارائه داد و گفت: هركدام از نظامهاي رتبهبندي تفاوتهايي با يكديگر دارند كه بايد براي هركدام اقدامات لازم را انجام داد.
پروانه رنجبر کارشناس مسئول مركز علم سنجي دانشگاه نیز که در این نشست حضور داشت، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه در دو نظام رتبهبندي تايمز و وبومتريك حضور دارد و از حالا به بعد بايد براي وارد شدن به نظامهاي ديگر و ارتقا بيشتر رتبه دانشگاه بسترسازيهاي لازم را انجام داد.