به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت و هیات همراه اظهار داشت : هم اکنون بیمارستان های استان دستورالعمل های کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت در بیمارستان های استان در حال انجام است و از اول مهرماه فرآیند پرداختی مطابق با تعرفه های جدید انجام می شود .
دکتر علی دل پیشه افزود: اگر چه در جمع مسئولان دانشگاه و پزشکان و متخصصان در بیمارستان ها مسائل و مشکلات این طرح مورد بررسی قرار گرفته و خوشبختانه آمادگی خوبی برای اجرای مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایلام وجود دارد .
وی خاطر نشان ساخت: در مقام مقایسه عملکرد شش ماه گذشته با تمام سال 92 برابری می کند به طوری که از ابتدای شروع طرح تاکنون بیش از 650 هزار مورد ویزیت و 25 هزار مورد بستری یا عمل جراحی در مراکز درمانی دانشگاه به ثبت رسیده و در رابطه با ترویج زایمان که یکی از دستورالعمل های اجرایی طرح می باشد، عملکرد مناسبی در استان وجود دارد به گونه ای که گرایش به زایمان طبیعی و اجتناب از سزارین در سطح استان شتاب بیشتری گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت در مردم بارقه ای از امید را به وجود آورده، افزود: در این طرح ارزنده بسیاری از اعمال جراحی و درمانی در گذشته هزینه های فراوان را بر بیماران تحمیل کرده بود، با کمترین میزان هزینه انجام شده و موجبات رضایتمندی عموم مردم را فراهم آورده است .
وی تصریح نمود: ظرفیت اشغال تخت در بیمارستان های استان افزایش یافته است و حجم کاری بسیار زیادی بر کارکنان وارد آمده است که لازم است به لحاظ اعتباری دانشگاه تقویت گردد تا بتواند از پس این حجم کاری زیاد برآید مضاف بر اینکه اقدامات عمرانی ویژه ای در سطح دانشگاه انجام شده و در مدار خدمات دهی قرار گرفته است.
دکتر دل پیشه بیان داشت: بیمارستان طالقانی بیمارستانی متروکه در گذشته بود و از فضای نامناسب برخوردار بود که بخش های مختلفی در این بیمارستان برای ارائه خدمات به مردم استان در آن مورد بهره برداری قرار گرفته است . جراحی پلاستیک و بخش همولوژی و آنکولوژی برای اولین بار در استان در این بیمارستان به مرحله خدمات رسانی رسیده است که توانسته از اعزام بیمارستان به استانهای دیگر کشور جلوگیری کند. همچنین در بیمارستان امام که بیمارستان اصلی و مرکز استان می باشد، در طول 30 سال گذشته فقط 5 اتاق عمل وجود داشته که با اجرای طرح تحول 6 اتاق عمل به این جمع اضافه شده است .
وی ابراز کرد: سازمان نظام پزشکی استان، سازمان های بیمه گر و بخش خصوصی در قبل و حین اجرای طرح تحول دانشگاه را به بهترین وجه ممکن یاری نموده اند و توانسته اند دوشادوش دانشگاه به مردم خدمت نمایند که از زحمات این عزیزان دست اندرکار تقدیر می نمایم .
قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور نیز ضمن تقدیر از تلاش های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای اجرای مناسب طرح تحول نظام سلامت اظهار داشت: خوشبختانه با درایت و دلسوزی مسئولان و تلاش کارکنان این طرح در استان ایلام به گونه ای اجرا شده که رضایت مردم را جلب نموده است.
دکتر امامی رضوی افزود: طرح تحول نظام سلامت اقدامی شایسته دولت تدبیر و امید است که برای ساماندهی به وضعیت بهداشت و درمان پا به عرصه وجود گذاشته و با حمایت نظام و دولت در حال اجراست.
وی ادامه داد: با اجرای دستورالعمل های کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت خوشبختانه رابطه مالی پزشک و بیمار از میان رفته و هزینه های درمانی طبق تعرفه های مصوب در این کتاب محاسبه می گردد.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در خاتمه سخنان خود یادآور شد: مدیریت و تلاش دلسوزانه در اجرای این طرح باعث شده که در مدت چند ماهی که از اجرای طرح می گذرد، مطابق برنامه های مورد انتظار پیش برویم و در این راستا از همۀ دست اندرکاران اجرایی طرح تحول نظام سلامت در استان ایلام و در سطحی بالاتر از تمام دست اندرکاران در کشور تقدیر و تشکر می کنم.
در ادامه این جلسه نیز اعضاء ضمن ارائه دیدگاههای خود در مورد اجرای طرح تحول نظام سلامت به بیان گزارشی از حوزه خود پرداختند.