مشاهده موارد تک گير آنفلوانزا، زنگ خطری برای طغيان و همه گيری آن است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکترنریمانی اظهار نمود: سرفه اغلب شديد و براي مدتي ادامه مي يابد ولي ساير نشانه هاي بيماري بعد از 2 تا 7روز خود به خود بهبودي پيدا مي كند و شناسايي بيماري معمولاً براساس مشخصات اپيدميولوژيك آن صورت گرفته و موارد تك گير آن را فقط با كمك روش هاي آزمايشگاهي مي توان تشخيص داد.
وی بیان داشت: آنفلوانزا در افراد مختلف ممكن است از ساير بيماري هاي ويروسي دستگاه تنفس قابل تشخيص نباشد. اشكال باليني بيماري متفاوت بوده و ممكن است نشانه هايي مثل سرماخوردگي، برونشيت، پنوموني ويروسي و بيماري هاي حاد غيرقابل افتراق دستگاه تنفسي را نشان دهد.
مسئول واحد مبارزه با بیماریهای مرکزبهداشت شهرستان ایلام عنوان کرد: اهميت آنفلوآنزا در سرعت انتشار همه گيري ها، وسعت و تعداد مبتلايان و شدت عوارض آن،غیر قابل پیش بینی بودن و عواقب گسترده اجتماعی و اقتصادی می باشد .
وی اضافه کرد: در همه گيرهاي بزرگ شكل شديد يا كشنده بيماري بيشتر نزد سالمندان و افرادي كه به دليل عوارض مزمن قلبي، ريوي، كليوي، بيمار يهاي متابوليك، كم خوني و يا نارسايي ايمني ناتوان شده اند مشاهده مي شود ويروس آنفلوآنزا، دائماً در حال تغيير مي باشد که همين موضوع زمينه ساز وقوع همه گيری این بیماری است .
نریمانی تاکید کرد: تاکنون سه نوع آنفلوانزا به نامهایA وB و C شناخته شده است که نوع A بيشترين توانايي ايجاد همه گيری را دارد. به همین منظورواحد مبارزه با بیماریهای مرکزشهرستان ایلام مانور آنفلوآنزا درجهت آمادگی هرچه بیشتر در مقابله با موارد اسپورادیک و همه گیری این بیماری را در روز شنبه 17/08/1393 در مرکزبهداشتی درمانی چوار انجام داد.
دکترنریمانی مسئول واحد مبارزه با بیماریهای مرکزبهداشت شهرستان ایلام تصریح نمود: در هر لحظه و مكانی می بایست آمادگي مقابله با بیماریها و بحرانهاي غيرمترقبه را داشته باشیم.
وی يكي از اهداف برگزاري اين مانور را ايجاد آمادگي نسبي در مقابل بيماري مهلك آنفلوانزا دانست و خاطرنشان كرد: اميدواريم هيچ زمان شاهد وقوع اين بيماري در شهرستان ایلام نباشيم، اما در حال حاضر اين ادعا را داريم كه كاملا آماده برخورد و پيشگيري با بيماري انفلوانزا هستيم.
مسئول واحد مبارزه با بیماریهای مرکزبهداشت شهرستان ایلام با ابراز خرسندي از برگزاري موفقيتآميز اين مانور و تشكر از همه واحدهای كه در برگزاري اين مانور با گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها همكاري داشت، گفت: ما در اين مانور به تمام اهداف از پيش تعيين شده ،دست پيدا كرديم.
دکترنریمانی با تشريح روند اجراي اين مانور و بيان وظايف هر يك از واحدهای درون بخشی در اين زمينه اظهار داشت: ما در اين مانور نقاط ضعف خود را شناسايي كرده و براي رفع آنها تلاش ميكنيم و نقاط قوت خود را نيز مضاعف ميكنيم.