X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 18 آذر 1393
آمادگی 20 دستگاه آمبولانس و 3 اتوبوس آمبولانسی در شهرستان مهران برای خدمت به زائران

  آمادگی 20 دستگاه آمبولانس و 3 اتوبوس آمبولانسی در شهرستان مهران برای خدمت به زائران

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر صیدی ضمن آرزوی سفری بی خطر برای زائرین حرم امام حسین(ع) اظهار داشت: همچنین در جریان سفر زائرین در حال حاضر 10 تیم حرفه ای فوریت های پزشکی از استان های ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان و شهرستان های مهران و ایوان در پایانه مرزی شهرستان مهران مستقرند و برای خدمت رسانی به زائرین آمادگی کامل دارند.

 

وی ادامه داد: تعداد 10 دستگاه آمبولانس و 2دستگاه اتوبوس آمبولانسی در پایانه مرزی، 3دستگاه آمبولانس در داخل شهر و ورودی آن و 2 دستگاه در بیمارستان امام حسین(ع) مهران مستقرند و علاوه بر این تعداد نیز تعداد 4 پایگاه امداد جاده ای در جاده مواصلاتی در مسیر منتهی به شهر مهران در مناطق راهی جندالله، بخش صالح آباد، کنجان چم و چنگوله مستقر می باشند.
 
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان ایلام بیان داشت: علاوه بر آمار مذکور، تمام پایگاه های امداد جاده ای استان هم اکنون فعالند و کلیه پرسنل فوریت های پزشکی استان در حال آماده باش کامل هستند.
 
دکتر صیدی تصریح نمود: همچنین دو خط پشتیبانی امداد  اورژانس هوایی از شهرهای کرمانشاه و همدان بصورت آماده باش در مواقع اضطراری به زائرین خدمات دهی خواهند نمود. 
 
تصاویر
  • آمادگی 20 دستگاه آمبولانس و 3 اتوبوس آمبولانسی در شهرستان مهران برای خدمت به زائران
ثبت امتیاز