پیگیری شماری از مطالبات و چالشهای پرستاران در نشست شورای هماهنگی پرستاری
امتیاز:
جلسه شورای هماهنگی پرستاری با حضور اعضا و با محوریت طرح برخی از مطالبات، مشکلات، فرصتها و چالشهای جامعه پرستاری، صبح امروز در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر عباس قیصوری تقدیر از زحمات پرستاران را از ضروریات غیر قابل انکار دانست و عنوان کرد: حافظه تاریخی مردم هیچگاه تلاشهای صادقانه و فداکارانه پرستاران در بحرانهای مختلف را فراموش نخواهد کرد.
دکتر قیصوری ضمن بیان مأموریت غایی حوزه پرستاری، افزود: هدف اصلی جامعه پرستاری، مراقبت از سلامت مردم در جهت ارتقاء نظام سلامت است و در کنار این امر، تأمین سلامت جامعه پرستاری نیز حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه پرستاران از محوریترین ارکان نظام سلامت هستند، یادآور شد: وظیفه خود میدانیم که تا حد توان و با استفاده حداکثری از ظرفیت و امکانات موجود، به دنبال محقق شدن مطالبات و رفع مشکلات این قشر دلسوز باشیم تا متعاقب آن وضعیت رسیدگی به بیماران نیز بهتر شود.
مدیر خدمات پرستاری دانشگاه هم ضمن معرفی ماهیت شورای هماهنگی پرستاری و اهداف آن، در قالب ارائه گزارش مختصری از آمار تعداد پرستاران کل بیمارستانهای استان، به ذکر شماری از دغدغهها، برنامههای آتی و چشماندازهای حوزه پرستاری استان پرداخت.
لزوم رعایت لباس فرم توسط دانشجویان، طرح ایده پیرامون جشن روز پرستار، اجرای کارانه پرستاری برای پرستاران شاغل در معاونت درمان، پرداخت مطالبات پرستاری پیش از روز پرستار و اجرای رویداد سالانه "پرستار، سفیر مهربانی" از جمله موارد پیشنهادی توسط مریم بدری در این جلسه بود.
در پایان، میان اعضای حاضر پیرامون موضوعات مطروحه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و ضمن بیان پیشنهادات، راهکارهایی جهت رفع مشکلات اندیشیده شد. همچنین مقرر گردید، جلسات شورای هماهنگی پرستاری هر ششماه یکبار و به صورت منظم جهت بررسی آخرین وضعیت پرستاران استان برگزار گردد.