X

اخبار

تاریخ انتشار: پنجشنبه 25 دی 1393
وجود ناخالصي ها در نمك باعث كاهش شوري و افزايش مصرف می شود

  وجود ناخالصي ها در نمك باعث كاهش شوري و افزايش مصرف می شود

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا از ایلام، عبدالرحمن نیک خلق در خصوص استفاد از نمك تصفيه شده يددار عنوان کرد: گرچه براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي و افزايش فشارخون مصرف كم نمك توصيه شده است، اما همان مقدار كم بايد از نمك هاي يددار تصفيه شده باشد تا يد مورد نياز بدن را تامين نمايد و از طرفي عوارض احتمالي ناشي از وجود ناخالصي هايي در نمك نيز برطرف گردد.


وی افزود: نمك هاي تصفيه شده يددار به دليل خلوص بالا ميزان يد را بهتر و به مدت بيشتري حفظ مي نمايد.

 
کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ایلام با بیان اینکه نمك هاي يددار نبايد به مدت طولاني در معرض نور خورشيد و يا رطوبت قرار گيرند، خاطر نشان کرد: چون با در معرض نور و یا رطوبت قرار گیرند يد خود را از دست مي دهند پس بهتر است نمك يددار در ظروف بدون منفذ پلاستيكي، چوبي، سفالي يا شيشه اي رنگي با سرپوش محكم نگهداري شود.


 
وی بیان داشت: همواره بايد به تاريخ مصرف نمك و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قيد عبارت تصفيه شده بر روي بسته بندي نمك دقت نمود.

نیک خلق یادآوری نمود: حتي الامكان سعي شود نمك به اندازه مصرف خريداري گردد و رعايت اين نكات مهم در سلامت تغذيه اي مردم اثرات جدي و هميشگي داشته و با در نظر گرفتن شيوه هاي صحيح زندگي مي تواند موجب شادابي، سلامت و بهبود تغذيه جامعه گردد.  
 
 
تصاویر
  • وجود ناخالصي ها در نمك باعث كاهش شوري و افزايش مصرف می شود
ثبت امتیاز