X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 16 مرداد 1391
اصول تغذیه صحیح در زمان روزه داری سلامت روزه داران را تضمين مي كند

  اصول تغذیه صحیح در زمان روزه داری سلامت روزه داران را تضمين مي كند

امتیاز: Article Rating

عبد الرحمان نیک خلق در ادامه اين مبحث اظهار داشت: ضرورت دارد تا روزه داران به منظور حفظ سلامت و تندرستي خود با اصول صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان آشنايي كامل داشته باشند و آنها را به کار بندند. وي به مهم ترین این اصول در ماه رمضان اشاره كرد و ابراز داشت:غذای مصرفی در ماه رمضان باید ساده باشد و نباید خیلی با غذای روزمره فرد تفاوت کند و همچنين در اين ماه باید حتماً همانند سایر اوقات سال، سه وعده غذایی افطار، شام وسحری داشته باشند.کارشناس ﻤﺴﺋﻭل تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ایلام ادامه داد: در واقع نیاز به حذف هیچ یک از وعده های غذایی نیست، اما یک فرد روزه دار باید حداقل 20 درصد کمتر از ماه های دیگر سال غذا بخورد زیرا این موضوع موجب می شود تا بدن او فرصت سوزاندن چربی های اضافی را بیابد.وي تصريح نمود: روزه داران باید از غذاهای متنوع استفاده نمایند، زیرا هر یک از غذاها دارای موادی هستند که برای سلامتی بدن ضروری اند. در واقع غذای فرد روزه دار باید شامل 5گروه اصلی مواد غذایی شامل نان، سیب زمینی و غلات، گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات، شیر و لبنیات، میوه ها وسبزیجات باشد.نیک خلق در ادامه ابراز داشت: در فاصله افطار تا سحر، روزه دار بايد آب فراوان(8-12 لیوان) بنوشد. این کار برای جلوگیری از یبوست و رفع آن، دفع سموم و مواد زاید از بدن و تنظیم سوخت وساز بدن و خصوصاً در بیمارانی که کلیه های سنگ ساز دارند مهم ومورد نیاز است.

تصاویر
  • اصول تغذیه صحیح در زمان روزه داری سلامت روزه داران را تضمين مي كند
ثبت امتیاز