در دومین روز هفته سلامت؛ زنگ سلامت در مدارس ایلام نواخته شد/ ابتلای 9 درصد کودکان به چاقی
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: بر اساس آمارها 80 درصد جامعه ما تغذیه مناسبی ندارد بدین صورت که یا مواد غذایی ناسالم استفاده میکنند یا امکان مصرف مواد غذایی سالم برای آنها وجود ندارد و یا اینکه شیوههای مصرف تغذیه سالم را نمیدانند پس در چنین حالاتی نیاز به آموزش و آگاهی دادن به اقشار مختلف جامعه است.
دکتر راضی ناصریفر با بیان اینکه 9 درصد کودکان و نوجوانان به چاقی مبتلا شدهاند، افزود: علت چاقی مفرط استفاده مداوم از مواد غذایی فست فودی و چرب و کمی تحرک است که در صورت بالا بردن سطح آگاهی بچهها و بیان عوارض ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم در آینده میتوان میزان مصرف فستفودها را کاهش داد.
وی اضافه کرد: بچهها باید بدانند که شوری مواد غذایی فست فودی، چیپس، پفک در بلند مدت باعث بروز بیماریها بویژه فشار خون، قند و دیابت خواهد شد البته این در شرایطی است که جامعه ما 2 برابر حد مجاز نمک مصرف میکنیم و اگر از همین دوران کودکی مصرف شوریها و ترشیها را کاهش ندهیم در دوران میانسالی با انواع بیماریها روبرو خواهیم شد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 200 بیماری از طریق مواد غذایی منتقل میشود که خطرناکترین آنها سرطانها است.
لازم به ذکر است که در حاشیههای این مراسم صبحانه سالم، کارگاه نقاشی با موضوع سلامت و اهدا بستههای بهداشتی در جهت آگاهی بخشی دانشآموزان در زمینه مواد غذایی ایمن و سالم به اجرا درآمد.