X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 02 تیر 1394
در ماه مبارک رمضان، تغذیه صحیح شامل رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی است

  در ماه مبارک رمضان، تغذیه صحیح شامل رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی است

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، فتانه کاوری زاده در خصوص مواد غذایی مناسب مورد استفاده روزه داران برای یک تغذیه صحیح اظهار داشت:تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی شامل  گروه نان و غلات ،گروه میوه ها،گروه سبزیجات؛شیر و لبنیات و گروه گوشت ، حبوبات ،تخم مرغ و مغزهاو جایگزین های آن می باشد.

 

وی ادامه داد: تعادل نیز در مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بدین معنی است که از همه ی گروههای غذایی به مقدار کافی مصرف شده و از کم خوری و پر خوری پرهیز شود . 
 
کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام خاطر نشان کرد: افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند، سه وعده غذا بخورند که شامل افطار ،شام و سحر می باشد، هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر مانند شیر گرم  همرا ه3-2 عدد خرما ،فرنی ،شیر برنج ،حلیم بدون روغن توصیه می گردد.
 
 وی بیان داشت: با فاصله 5/1-1 ساعت پس از افطار بهتر است یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد و غذای مصرفی در وعده سحر ویژگی وعده ناهاررا داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.
 
 کاوری زاده یادآوری کرد: در وعده شام و سحر و فاصله بین آنها مقدار مناسبی سبزیجات ومیوهها مصرف گردد تا علاوه بر رفع تشنگی در طول روز، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن تامین شود.
 
تصاویر
  • در ماه مبارک رمضان، تغذیه صحیح شامل رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی است
ثبت امتیاز