X

اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 22 تیر 1394
برگزاری کمیته بررسی حمایت از بيماران خاص در استان ایلام

  برگزاری کمیته بررسی حمایت از بيماران خاص در استان ایلام

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این نشست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات و رفع دغدغه های بیماران خاص یکی از خدماتی است که به عنوان وظیفه ای انسانی باید خارج از روال اداری و به صورت دغدغه ای عمومی پیگیری گردد تا بتوانیم به این قشر خدمات شایسته ای داشته باشیم.

دکتر عبدالنور کرد جمشیدی افزود: خدماتی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی به افراد دارای بیماری های خاص ارائه می گردد، رایگان است.

وی خاطر نشان کرد: افرادی که دارای یکی از بیماری های چهارگانه ام اس، تالاسمی، دیالیز و هموفیلی را دارا می باشند، پس از شناسایی به دانشگاه علوم پزشکی معرفی می شوند و در آینده ای نزدیک برای این بیماران کارت هوشمند صادر می شود تا بتوان خدمات مناسب تر و هدفمندتری را به این قشر تقدیم کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه برای هر سه بیمار دیالیزی در استان یک تخت دیالیز موجود می باشد، تصریح کرد: وجود افراد فوق تخصص و متخصص در سطح شهرستان های استان از بروز مشکلات در حین خدمات دهی به این قشر را به حداقل ممکن رسانده است.

وی کمبود فضای فیزیکی را یکی از مشکلات پیش روی خدمات دهی مطلوب به بیماران دیالیزی در شهر ایلام عنوان کرد و گفت: در مرکز استان به دلیل عدم وجود ساختمان مناسب و درخور و شأن این بیماران، به صورت سه نوبته و شبانه روزی خدمات دهی می شود.

دکتر کرد جمشیدی با اشاره به اینکه در برخی از ایام سال جمعیت بیماران دیالیزی در استان چند برابر می شود، ادامه داد: در ایامی همچون اربعین حسینی که تردد زائران جمعیت را در استان به دو یا سه برابر می رساند، قطعاً در بین زائران افراد دیالیزی نیز وجود دارد که لازم است تدابیری برای خدمات دهی به این جمعیت عظیم در دستور کار قرار  داده شود.

وی آموزش کارکنان در راستای خدمات دهی مناسبتر به بیماران خاص را یکی از عامل های موفقیت در ادای دین و وظیفه به این قشر عنوان کرد و یادآور شد: باید بهترین و دلسوزترین و مجربترین نیروهای دانشگاه را برای خدمات دهی به بیماران خاص در نظر گیریم تا بتوانیم خدماتی که شایسته آنان است را تقدیم کنیم.

در ادامه نیز معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از برگزاری این نشست با بیان اینکه حمایت از این بیماران را نباید به وظیفه یک یاچند دستگاه منحصر دانست افزود: همه ما باید در قبال این عزیان احساس مسئولیت نماییم تا به گونه ای شرایط فراهم شود که تمامی اقشار جامعه برای کمک به این افراد بسیج شوند.

دکتر نصراله نقدی ادامه داد: داروهایی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بیماران خاص در سطح استان ارائه می شود که برای ارتقاء این خدمات نیازمند همکاری و مساعدت دیگر دستگاهها و ارگانها در این زمینه هستیم.

وی با بیان اینکه برای خدمات دهی دارویی به بیماران خاص نیازمند اعتبارات بیشتری هستیم ابراز نمود: دانشگاه علوم پزشکی بدون همراهی و مشارکت مردم قادر به حل مشکلات نیست و لذا ورود سازمانهای مردم نهاد و عزم همگانی و عمومی می تواند راهگشای حل مشکلات بیماران خاص باشد.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: طبق آمارهای موجود تعداد 982 نفر در استان به بیماریهای خاص مبتلا می باشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در ادامه این نشست خواستار تهیه و تدوین اساسنامه برای حمایت از بیماران خاص شد و افزود: روابط عمومی های دستگاههای اجرایی و ادارات استان می توانند به عنوان رابطان این طرح درگام نخست وارد عمل شده و نسبت به جذب و شناسایی ظرفیتهای مشارکت پذیری اقدام کنند.

محمدرضا سپهر گفت:برگزاری این کمیته ها و مطرح نمودن مشکلات بیماران خاص راهگشای حل مشکلات و منجر به حمایت بیشتر از آنان خواهد شد و قطعاً هر فردی که برای خدمت به بیماران خاص گام بر می دارد، به عنوان اقدامی خیرخواهانه و باقیات الصالحات در دنیا و آخرت در پرونده اعمالش ثبت خواهد شد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تاکید نمود: رسانه ها و خصوصاً صدا و سیمای مرکز استان در آگاهی بخشی به عموم مردم برای جلب مشارکت بیشتر برای خدمت مطلوب به بیماران خاص نقشی کلیدی دارند زیرا باید در ابتدا بستر سازی مناسبی برای درک و فهم از این بیماری های خاص در بین جامعه ایجاد گردد و در گام دوم باید به دنبال ارائه خدمت مناسب به این قشر باشیم.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری ایلام نیز به عنوان دیگر سخنران این نشست ابراز داشت:باید جامعه به سمتی حرکت کند که اقدامات پیشگیرانه برای بیماری های خاص در اذهان عمومی نهادینه شود و هر فردی خود را در ااین امر مسئول بداند.

دکتر علی مهر علیزاده در ادامه با تقدیر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای خدمات دهی مناسب به بیماران خاص خاطر نشان ساخت: ممکن است کمکها و اعمال خیرخواهانه کارکنان دانشگاه در این دنیا مغفول بماند، اما قطعاً این عملش ما اجر و ثواب بسیار زیادی برای عزیزانی که به این قشر خدمت می کنند به ارمغان خواهد آورد.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری ایلام در پایان خاطرن شان کرد: چالشها، نیازها و کمبودهایی که در حوزه بیماریهای خاص وجود دارد باید مورد بازبینی و ارزیابی بیشتر و بهتر قرار بگیرد تا با در نظر گرفتن تمامی ظرفیتهای موجود در استان و استفاده از داشته هایمان،جهت رفع آنها اقدام نماییم.

در ادامه نیز دیگر اعضای حاضر در نشست به بیان راهکار ها و نقطه نظرات خود در خصوص نهادینه نمودن فرهنگ خدمت به قشر بیماران خاص و رفع چالش ها و مشکلات آنان پرداختند.



تصاویر
  • برگزاری کمیته بررسی حمایت از بيماران خاص در استان ایلام
ثبت امتیاز