در بخش پیش بیمارستانی 25 نقطه استقرار در مسیرهای منتهی به مهران پیش بینی شده است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمدرضا صیدی در نشست کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل با محوریت اربعین حسینی به بیان گزارشی از اقدامات و برنامه های این مرکز در ایام تردد زائران اربعین حسینی پرداخت و ابراز کرد: متوسط فاصله هریک از این نقاط استمرار کمتر از 10 کیلومتر خواهد بود که به منظور تسریع در ارائه خدمات اورژانسی و پزشکی با تعداد 2 یا 3 دستگاه آمبولانس سبک در هر نقطه استقرار خواهند یافت.
وی ادامه داد: برای ارائه سریعترین خدمات به سوانح احتمالی و بحرانی بودن شرایط، دو دستگاه بالگرد هوایی در نظر گرفته شده است و همچنین تعداد 2 درمانگاه شبانه روزی برای ارائه خدمات به زائران در پایانه مرزی پیش بینی شده است.
رئیس فوریت های پزشکی استان ایلام ادامه داد: حوزه بهداشت که سنگین ترین و نامحسوس ترین بخش کار ما خواهد بود، در حوزه هایی شامل خدمات بهداشت محیط، مبارزه با بیماری ها، غربالگری بیماران، ارائه خدمات به مادران باردار، خدمات آموزشی، نظارت بر عملکرد اماکن طبخ و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی، نگهداری سلامت محیط شامل سمپاشی، ارائه خدمات واکسیناسیون، قرنطینه کردن افراد مشکوک به بیماری و تامین نیروی مورد نیاز برای انجام این موارد ذکر شده خدمات دهی خواهد شد.
وی در ادامه گفت: در بخش درمان بیمارستانی و بستری که پرهزینه ترین بخش کار است، تجهیزات بسیاری را برای خدمات دهی نیاز داریم لذا در این راستا تمام اورژانس های استان را به لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات تقویت خواهند شد.
دکتر صیدی اضافه کرد: در طول ایام تردد زائران اربعین حسینی روزانه تعداد 25 پزشک متخصص به صورت شبانه روزی در مهران مستقر خواهند بود تا به این قشر خدمات دهی نمایند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از راه اندازی 15 تخت ویژه در طول مسیر زائران، راه اندازی بخش ایزوله بیمارستان امام حسین(ع)، تامین نیروی انسانی برای انجام تمام اقدامات و برنامه های مورد نظر خبر داد.