چهل و هشتمین جلسه طرح تحول سلامت در استان ایلام برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ضمن تسلیت جان باختن برخی از هموطنان در اجرای مناسک حج در کشور عربستان اظهار کرد: بی مسئولیتی و بی کفایتی مسئولان عربستانی باعث جان باختن این عزیزان در مناسک حج گردید که همه مردم کشور را در غمی جانکاه فرو برد و شادی عید بزرگ قربان را برای همه به عزا تبدیل نمود.
دکتر علی دل پیشه در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش های اعضای ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه در اجرای مناسب طرح تحول نظام سلامت در استان بیان داشت: این طرح در شرایط فعلی با اجرای مناسب موجب رضایت خاطر مردم به ویژه مناطق محروم کشور گردد و توانسته به خواسته ها و انتظارات مردم در حوزه سلامت پاسخ دهد.
وی با بیان اینکه حماسه بزرگ و رویداد عظیم اربعین حسینی و تردد جمعیت میلیونی زائران در پیش می باشد، افزود: همه ما باید برای برگزاری هرجه بهتر و حفظ سلامت زائران تمام تلاش خود را بکار گیریم زیرا کوتاهی در هر زمینه ای باعث بروز و وقوع مشکلاتی جبران ناپذیر خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ادامه داد: خوشبختانه بسته های مختلف طرح تحول نظام سلامت همچون هتلینگ بیمارستان ها به خوبی اجرا شده و توانسته ایم رضایت مندی بیماران را بدست آوریم.همچنین ظرف روزهای آینده نیز طرح قاصدک در بیمارستان های 9 گانه استان مورد بررسی قرار می گیرد تا ابهامات و نواقص آن مرتفع شود.
دکتر دل پیشه با بیان اینکه تعداد متخصصین و فوق تخصصان اختصاص داده شده به استان ما را در این حوزه ها بی نیاز خواهند نمود، یادآوری کرد: خوشبختانه امسال با نگاه ویژه وزیر محترم بهداشت و درمان و دیگر معاونین محترم ایشان در این راستا توانسته ایم نیازهای سطح استان را در بحث متخصص و فوق تخصص مرتفع سازیم.
در ادامه نیز دکتر عبدالنور کرد جمشیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بیان گزارشی در رابطه با اجرای بسته های مختلف طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان های استان و وضعیت فعلی کلینیک های ویژه اشاره نمود و بیان داشت: ارائه خدمات در بیمارستان ها طبق آمار و شواهد رضایت بخش بوده که نشانگر این است که کارکنان برای خدمت به مردم تلاش بی وقفه ای را بکار بسته اند.
دکتر راضی ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه نیز در ادامه این جلسه غربالگری زائران حج و عتبات عالیات برای پیشگیری از ورود بیماری های واگیر به کشور را اقدامات و اولویت های کاری این معاونت عنوان کرد و گفت: در این راستا باید اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مناسبی داشته باشیم و همچنین این نکته را همه مردم و خصوصاً زائران بدانند که افراد مشکوک به بیماری های خطرناکی همچون وبا پس از گذشت 14 روز علائم خود را نشان می دهند.
دکتر امید افسرده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به عنوان دیگر سخنران این جلسه در رابطه با اجرای برنامه های اچ آی اس و قاصدک در سطح بیمارستان های استان و میزان ثبت پرونده های بیمارستانی گزارشی را عنوان نمود و ادامه داد: بکارگیری نیروهای طرحی در دانشگاه به دنبال این هستیم که سامانه ای طراحی شود که متقاضی دوره طرح مشخصات خود را وارد سامانه نموده و پس از ثبت کد رهگیری دریافت نماید. بنابراین براساس این کد رهگیری هیچ حقی از هیچ متقاضی ضایع نخواهد شد.
در ادامه نیز دکتر رضایی طاویرانی معاون آموزشی نیز از حوزه تحت نظر خود گزارشی را ارائه نمود و پس از آن نیز جانشین مدیر حراست دانشگاه و روسای بیمارستان ها ودیگر مدیران و کارشناسان ستادی دانشگاه به بیان گزارشی از حوزه کاری خود پرداختند.