X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 05 مهر 1391
وجود نان و مواد نشاسته ای در برنامه های دیابتی ها ضروري است

  وجود نان و مواد نشاسته ای در برنامه های دیابتی ها ضروري است

امتیاز: Article Rating

مهندس علیمردانی اضافه کرد: برخلاف تصور عامه مصرف گروه نان و موارد نشاسته ایی نباید در رژیم غذایی مبتلایان به دیابت حذف شود بلکه باید روزانه حداقل6 واحد از این گروه را قرار دهند. وی ادامه داد: این بحث که مبتلایان به دیابت نباید مواد نشاسته اصلأ صحیح نیست و این افراد می توانند این مواد را در برنامه های غذایی خود بگنجانند . کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان افزود: یک واحد از این گروه مساوی است با یک برش نان به اندازه کف دست ترجیحأ نان سنگک، بربری، تافتون سبوسدار یا یک سوم لیوان برنج(5-4) قاشق غذاخوری) یا یک سوم لیوان ماکارونی پخته یا نصف لیوان لوبیا چیتی، عدس، نخود، لپه یا یک عدد سیب زمینی کوچک یا نصف لیوان سبزی های نشاسته ای نظیر نخود سبز و ذرت است.

تصاویر
  • وجود نان و مواد نشاسته ای در برنامه های دیابتی ها ضروري است
ثبت امتیاز