80 درصد سلامت را عوامل اجتماعی چون رفاه و شرایط زندگی تشکیل داده است
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر علی مهرعلیزاده در همایش روز جهانی غذا اظهار کرد: امروزه سلامت تغذیه افراد به صورت 100 درصدی به عوامل و شرایط اجتماعی بستگی دارد و سطح دانش و آگاهی مردم نیز در این زمینه تاثیر گذار است.
وی افزود: مردم باید میزان دانش و علم خود را در مورد سلامت و مواد غذایی افزایش دهند و همچنین محصولات غذایی را از منظر کیفیت، شاخص سلامت و مواد تشکیل دهنده باید رتبه بندی کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری ایلام با بیان اینکه اهميت پيگيري وضعيت مطلوب غذايي و همت توليد كنندگان در ارتقاي سطح سلامت مواد غذايي نقش مثبت و مهمی دارد، افزود: در این راه از واحد هاي توليدي كه وضعيت مطلوب تري در ارتقاي كيفيت توليد مواد غذايي دارند و توليد كنندگاني كه همت بيشتري در جهت سلامت محصولات خود دارند، باید تقدير به عمل آید.