X

اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 30 آبان 1394
برگزاری کارگاه یک روزه مراقبت سندرمیک بیماریها  در مرکز بهداشت استان

  برگزاری کارگاه یک روزه مراقبت سندرمیک بیماریها در مرکز بهداشت استان

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این کارگاه دکتر همتی ضمن تقدیر از تلاش های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی عنوان کرد: در تجمع های پر جمعیت باید به این نکته توجه کنیم که طغیان بیماری ها می تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد لذا ﻣﺮاﻗﺒﺖ ﺳﻨﺪرﻣﻴﻚ در این ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﻫﺎ امری لازم و ضروری است.

 
وی ادامه داد: در موقعیت هایی مانند ﻣﺮاﺳﻢ ﺣﺞ ﺗﻤﺘﻊ و ﺑﺎزﮔﺸﺖ ﺣﺠﺎج در ﻓﺮودﮔﺎه ﻫﺎي ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ ﻛﺸﻮر و ﻣﺮاﺳﻢ ارﺑﻌﻴﻦ ﺣﺴﻴﻨﻲدر ﻣﺮزﻫﺎي غربی کشور از جمله مهران، اجرای مراقبت سندرمیک بیماریها در ﺟﻤﻌﻴﺖ ﻫﺎي وﺳﻴﻊ می تواند به سلامت آنان و دیگر افراد جامعه ختم گردد.
 
کارشناس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت یادآور شد: در مرز بین المللی مهران مسافران اربعین از طریق پایگاه مراقبت‌های بهداشتی مورد کنترل و مراقبت سندرمیک بیماری‌ها خواهند بود و در این راه آموزش های لازم باید به مسافران منتقل شود.
 
در ادامه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به کارشناس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت و همراهان وی به بیان ﺗﺎرﻳﺨﭽﻪ ﻣﺮاﻗﺒﺖ ﺑﻴﻤﺎرﻳﻬﺎ در کشور پرداخت و گفت: در رابطه با مراقبت بیماری ها می توان از طریق ﺑﺮﻗﺮاري ﻧﻈﺎم ﻣﻨﺪ ﺟﻤﻊ آوري اﻃﻼﻋﺎت و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ آن و ﺑﺪﺳﺖ آوردن ﻳﻜﺴﺮي داده ﻫﺎي ﻗﺎﺑﻞ ﻋﻤﻞ ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان ﻣﺮاﻗﺒﺖ راﻳﺞ و ﻳﺎ ﻣﺮاﻗﺒﺖ ﻣﻌﻤﻮل نتایج مثبت و ارزند ه ای در این راه کسب نمود.
 
 دکتر راضی ناصری فر افزود: در ایام تردد زائران اربعین حسینی لازم است در مسیرهای رفت و برگشت همه تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب بهداشتی به زائران بکار گیریم تا بتوانیم سلامت آنان را تامین نماییم.
 
وی با بیان اینکه باید به زائران در مسیرهای خروجی مرز در خصوص بهداشت فردی و بیماری‌های روده‌ای و تنفسی از جمله وبا، کرونا و آنفلوآنزا آموزش لازم را به آنان منتقل کنیم، بیان کرد: در برگشت نیز، نظام مراقبت سندرمیک در پایانه مرزی برقرار و با استفاده از دستگاه‌های سنسور دمای بدن مسافران، علائم بیماری‌هایی که در عراق شیوع یافته و بابت انتقال این بیماری‌ها به کشور نگرانی وجود دارد، کنترل می‌شود.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح نمود: بر اساس میزان شناسایی، از مسافران مشکوک به بیماری، نمونه‌برداری دقیق‌تر انجام شده و در صورت لزوم به سیستم بستری ارجاع می‌شوند و انتقال این بیماران نیز با شرایط خاص و ویژه برای پیشگیری از انتشار آلودگی انجام می‌شود.
 
ž گفتنی است این کارگاه آموزشی جهت متخصصین عفونی فوکال پوینت برنامه، پزشکان عمومی فوکال پوینت برنامه، کارشناسان مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر شهرستانها و مربیان آموزشگاه بهورزی تشکیل گردید و از تیم آموزش دیده شهرستانها در این کارگاه خواسته شد که تمامی این اطلاعات را به کلیه پرسنل بهداشتی و درمانی شهرستانهای تابعه آموزش دهند.
 
تصاویر
  • برگزاری کارگاه یک روزه مراقبت سندرمیک بیماریها  در مرکز بهداشت استان
ثبت امتیاز