X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 17 آذر 1394
نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد

  نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: امروز اخباری در فضای مجازی مبنی بر ابتلای سه نفر از مردم استان به بیماری آنفلوآنزا منتشرشده که نشر این خبر موجی از هراس و نگرانی را در بین اقشار مختلف مردم استان پدید آورد.

 
دکتر علی دل پیشه ادامه داد: هم استانی های گرامی اطمینان خاطر داشته باشند که انتشار خبری مبنی بر فوت سه نفر از اهالی استان ایلام به علت ابتلا به این بیماری صحت ندارد و تاکنون هیچ موردی از ابتلا و مرگ اهالی ایلام به علت بیماری آنفلوآنزا مشاهده و دریافت نشده و مردم نگرانی خاصی در این زمینه نداشته باشند.
 
وی با دعوت مردم به حفظ آرامش یادآورشد: پس از ورود زائران از مرز مهران به کشور، از زئرانی که مشکوک به این بیماری بودند نمونه گیری های لازم انجام و به مراکز آزمایشگاهی مرجع ارسال شده است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ادامه داد: ما همه تدابیر و امکانات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از این بیماری را در نقاط مختلف استان به کار بسته ایم تا از ورود و شیوع این بیماری به استان جلوگیری شود.
 
وی یادآورشد: مردم به شایعات مربوط به بیماری و نیز اخبار منتشر شده در شبکه ها و فضاهای اجتماعی توجه نکنند و اخبار واقعی و اصلی در این خصوص را تنها از طریق رسانه های معتبر و مسئولان مربوطه پیگیری کنند.
 
دکتر دل پیشه با بیان اینکه در چند ماه گذشته بیماری وبا در کشور عراق شیوع پیدا کرده بود، ابراز داشت: خوشبختانه بارش رحمت الهی باران و شروع فصل گرما این تهدید به نازلترین سطح خود رسید به گونه ای که در این راستا هیچ گونه نگرانی نداشتیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با اشاره به این مطلب که بیش از 70 درصد مسیر برگشت زائران اربعین حسینی به کشورمان از مرز بین المللی مهران صورت گرفته افزود: این آمار نشان می دهد که خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده به زائران از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از چه حجم بسیار بالایی برخوردار بوده است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان انتظارات حوزه سلامت از دستگاهها و ارگان های مختلف تصریح کرد: امید است با همکاری و تعامل صمیمانه و دلسوزانه بتوانیم سلامتی و تندرستی را به هم استانی های ارجمندمان تقدیم کنیم.
 
دکتر دل پیشه همچنین با بیان این مطلب که سلامت مردم خط قرمز حوزه سلامت است، بیان نمود: در حال حاضر استان ایلام به لحاظ شیوع و ابتلای به بیماری آنفلوآنزا در وضعیت سفید قرار دارد و اگر سلامت مردم به خطر بیفتد این موضوع را به صراحت و بدون کتمان اعلام می کنیم.
 
دکتر دل پیشه از آمادگی کامل و لازم همه مراکز درمانی و بیمارستانی برای پیشگیری، مقابله و کنترل بیماری آنفلوآنزا خبر داد و با بیان اینکه در استان ایلام تنها 2 بیمارستان ایوان و مهران دارای مراکز قرنطینه هستند، از مسئولان استان خواست مبلغ یک میلیارد ریال اعتبار از محل اربعین یا پدافند غیر عامل برای احداث واحدهای ایزوله و قرنطینه ای مجهز در بیمارستان های استان و پایانه مرزی مهران در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شود.
 
در ادامه این نشست معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام با بیان اینکه ابهام و اهمیت هر مساله ایی موجب شکل گیری شایعه در مورد آن می شود، خواستار اقدام نهادهای مرتبط برای اطلاع رسانی شفاف و مناسب در خصوص بیماری آنفلوآنزا شد.
 
حسین کلانتری تاکید کرد: باید با اطلاع رسانی دقیق، شفاف و به موقع از سوی مسئولان و از طریق شبکه های خبری رسمی، مردم را از تشویش و اضطراب رها کرد.
 
وی افزود: بروز بیماری آنفلوآنزا در برخی استان ها، تنش و نگرانی را در بین اقشار مختلف جامعه ایجاد کرده که وظیفه مسئولان مرتبط اطلاع رسانی، رفع ابهام و زدودن نگرانی های بی مورد است.
 
کلانتری با تاکید بر لزوم آگاه سازی مردم در خصوص پیشگیری از این بیماری گفت: با ارائه اطلاعات صحیح خبری و پیشگیرانه می توان جامعه را هم از نگرانی شایعه و هم از ابتلا به بیماری رهانید.
 
معاون استاندار ایلام از دانشگاه علوم پزشکی و همه دستگاه ها همچون آموزش و پرورش، زندان ها، پادگان ها که با تجمع های زیاد انسانی مواجه هستند، خواست تدابیر و برنامه های لازم برای مقابله با ابن بیماری را اتخاذ کنند.
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام هم در این نشست اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزای حاد به علت سرعت انتشار و انتقال بالا، غیر قابل پیش بینی بودن، مرگ و میر بالای مبتلایان، زنده و فعال بودن ویروس در فرد تا 12 ساعت پس از ورود ویروس به بدن فرد، قابلیت واگیربودن از انسان به انسان و ... بسیار حایز اهمیت است.
 
دکتر راضی ناصری فر افزود: اطلاع رسانی شفاف، آموزش های همگانی در خصوص رعایت نکات بهداشتی فردی و اجتماعی و تجهیز اتاق های ایزوله قرنطینه در مراکز درمانی از راه های مهم پیشگیری از این بیماری است.
 
وی افزود: مدارس، مراکز آموزش عالی، دانشگاه ها، پادگان ها، زندان، مهدهای کودک، حمعیت سالمندان، نوزادان، افراد دارای معلولیت و همچنین دام های اهلی و وحوش از مهمترین جوامع هدف برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا و انتشار آن در سطح جامعه هستند.
 
وی از دستگاه های متولی بویژه آموزش و پرورش خواست اقدام های پیشگیرانه و آموزشی را در خصوص این گروه ها انجام دهند و دانش آموزان، کودکان و والدین آنها را در این خصوص آگاه کنند.
 
دکتر ناصری فر نیز خواستار تخصیص اعتبار برای ایجاد و تجهیز مراکز ایزوله و قرنطینه ای فشار منفی در بیمارستان های استان و پایانه مرزی مهران شد که حداقل برای ایجاد هر یک از این مراکز 300 میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است.
 
در ادامه این نشست اعضاء به بیان دیدگاه ها، اقدامات و پیشنهادات خود در رابطه با اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری آنفلوآنزا پرداختند.
 
تصاویر
  • نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد
  • نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد
  • نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد
  • نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد
  • نشست شورای سلامت استان با محوریت پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا برگزار شد
ثبت امتیاز