همایش معاونین غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی قطب هفتم در دانشگاه برگزار شد
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این همایش معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار کرد: با توجه به تردد زائران از استان ایلام در ایام اربعین حسینی، نیاز است خدمات دارویی ویژه ای با توجه به نیاز جمعیت میلیونی زائران ارائه شود بنابراین انتظار می رود در سال آینده در راستای خدمت رسانی بهتر و بیشتر به زوار حضور دانشگاههای قطب هفتم پررنگتر باشد و حمایت های دارویی و پشتیبانی نیروی انسانی مورد توجه قرار گیرد.
دکتر نصر اله نقدی افزود: در راستای پی گیری های وزارتی در بحث دارویی دکتر عبدی دبیر دانشگاههای علوم پزشکی قطب هفتم تلاش های شایسته و ارزنده ای بکار بسته اند که قابل تقدیر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتظارات دانشگاه های علوم پزشکی قطب هفتم اشاره کرد و بیان داشت: انتظار می رود که مباحثی مانند قاچاق دارو، قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی، نادیده گرفته شدن حق مشارکت کارکنان ستادی معاونت های غذا و دارو در طرح تحول نظام سلامت، اجرای عدالت در رابطه با توزیع دارو توسط شرکت های دارویی، ابلاغ ضوابط اجرایی بخش تجهیزات پزشکی از طرف سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و نهایی شدن چارت آن و اختصاص اعتبارات خاص از طرف سازمان غذا و دارو به استان ایلام در بحث نظارت بر کالای سلامت محور با توجه به مرزی بودن استان در سطح قطب هفتم مطر ح گردیده و از سوی سازمان غذا ودارو مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه نیز دکتر عبدی دبیر دانشگاه های علوم پزشکی قطب هفتم ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام و معاون غذا و دارو این دانشگاه در راستای خدمات دهی مطلوب به زائران اربعین حسینی به ارائه گزارشی از جلسات پیشین این قطب در استان های همدان، ایلام، کرمانشاه و کردستان پرداخت و گفت: در ایام اربعین امسال با تدبیر و دوراندیشی معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، داروی مورد نیاز برای ارائه خدمات دارویی به زائران در استان به ویژه شهرستان مرزی مهران ذخیره شد که صمیمانه از این اهتمام دکتر نقدی معاون غذا و دارو و همچنین از توجه دکتر دل پیشه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایلام به این مقوله تقدیر و تشکر می نمایم.
وی همچنین در ادامه سخنان خود به چارت تشکیلاتی اداره نظارت بر کالای سلامت محور و مراقبت های دارویی اشاره نمود و بیان داشت که باید این مقوله از طرف سازمان غذا و دارو به سرانجام برسد.
دبیر دانشگاه های علوم پزشکی قطب هفتم با تاکید بر اینکه نقش معاونت های غذا و دارو در اجرای طرح تحول نظام سلامت بسیار بااهمیت است، ادامه داد: با توجه به اینکه 95درصد خدمات دارو و تجهیزات در اجرای این طرح عظیم و ملی توسط معاونت های غذا و دارو کنترل می گردد لذا شایسته است سازمان غذا و داروی کشور نقش پررنگتری در طرح تحول نظام سلامت ایجاد نماید.
دکتر عبدی همچنین سیاست های غذا و دارو را بر اساس سیاست های برنامه ششم توسعه در سطح کشور برای شرکت کنندگان در جلسه بیان نمود.
در ادامه نیز دکتر خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ضمن تقدیر از میزبانی استان ایلام از دبیران قطب هفتم در رابطه با تغییرات مکرر در حوزه سازمان غذا و دارو، مدیریت بیمارستانی و سند ملی تغذیه و عدم وجود اتوماسیون کشوری در جهت پردازش اطلاعات در سطح کلان نکاتی را برای حاضران بیان نمود.
همچنین دکتر حسن زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان نیز در بخشی از این جلسه خاطر نشان کرد: بیشتر اقدامات ابلاغ شده و فعالیت ها در دانشگاههای علوم پزشکی قطب هفتم صورت می گیرد اما پروسه اجرا یکنواخت نیست بر همین اساس نظر به تشکیل کارگروهها در تمام حوزه های معاونت ها داشته باشیم تا قوانین و مقررات در این قطب بصورت یکسان اجرا شود و مشکلات در استان های همجوار با تصمیم گیری ها و پی گیری ها یکنواخت و مانند هم انجام پذیرد.
این جلسه همچنین کارگروههای دارو، غذا، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه، تجهیز مصرف منطقی دارو و کالای سلامت محور تشکیل شده و جلسه با بحث و تبادل نظر در رابطه با مصوبات هر کدام از واحدها و جمع بندی معاونین غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی قطب هفتم پایان یافت.