X

اخبار

تاریخ انتشار: جمعه 02 بهمن 1394
کارگاه آموزشی مصرف نمک، چربی و قند در سطح شهرستان ملکشاهی

  کارگاه آموزشی مصرف نمک، چربی و قند در سطح شهرستان ملکشاهی

امتیاز: Article Rating

 به گزارش خبرنگار وب دا، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملکشاهی در این کارگاه گفت: از آنجا که نمک مهم ترین علت افزایش فشار خون و فشار خون اصلی ترین عامل مرگ و میر است، ترویج کاهش مصرف نمک، مقرون به صرفه ترین راه حل برای کاهش فشار خون به شمار می رود.

 
خانم هواسی با اشاره به اینکه مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد، خاطرنشان کرد: همچنین اعتقاد داریم مصرف بیش از حد روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطان ها را افزایش می دهد و بروز بیماری های غیر واگیر ارتباط مستقیم با مصرف روغن ها و چربی ها دارد.
 
در ادامه نیز خانم  دکتر یاری در خصوص اهمیت پیشگیری و تشخیص زودرس بیماریهای قلب وعروق، عوامل خطر،  دیابت  وفشار خون  نکاتی را بیان نمود و ادامه داد: علاوه بر آن اگرچه قند و ترکیبات حاوی قند کالری زیادی برای بدن تامین می کند اما متاسفانه فاقد مواد مغذی لازم برای بدن هستند و سهم ناچیزی از انرژی دریافتی روزانه را تامین می کنند. 
 
وی برگزاری این گونه کارگاهها را برای دانش آموزان و اولیای آنان سودمند عنوان کرد و اظهارامیدواری کرد که با استمرار آموزش ها و نهادینه شدن آن در رفتار دانش آموزان، گام موثری در ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و کاهش بیماری های غیر واگیر برداشته باشیم.
 
در ادامه کارگاه  همچنین کارشناس مامایی شبکه به بیان موضوع بهداشت دوران بلوغ پرداخت و در پایان کارگاه توسط واحد تغذیه و بیماریها کتابچه های رهنمودهای غذایی ایران، پمفلتهای آموزشی IDD و ایدز در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.
 
 لازم به ذکر است که پس از اتمام این کارگاه توسط کارشناس مسئول واحد بهداشت مدارس قد و وزن حاضرین در کارگاه اندازه گیری و BMI آنها محاسبه گردید که 31.1 درصد در محدوده طبیعی و 68.9 درصد در محدوده غیر طبیعی قرار گرفتند. 
 
تصاویر
  • کارگاه آموزشی مصرف نمک، چربی و قند در سطح شهرستان ملکشاهی
ثبت امتیاز