بازدید مشاور معاون بهداشت و رئیس دفتر واحد مدیریت کاهش خطر بلایای وزارت از معاونت بهداشتی دانشگاه
امتیاز:
به گزارش خبرنگار وب دا، در جلسه ای که با حضور دکتر اردلان مشاور معاونت بهداشت وزارت در مرکز بهداشت استان برگزار شد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به دکتر اردلان مشاور معاون بهداشت و رئیس دفتر واحد مدیریت کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت اظهار کرد: در چند روز اخیر بر اثر بارندگی های بسیار و وقوع سیل در برخی از مناطق استان ایلام، تمامی بخش های معاونت بهداشت به حال آماده باش در آمده اند.
دکتر راضی ناصری فر افزود: در این معاونت نه تنها در مواقع بحران و وقوع حوادث غیر مترقبه بلکه در تمام طول سال مسئولان و دست اندرکاران واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها استقرار داشته و در حال آماده باش قرار دارند.
وی خاطر نشان کرد: تمام نقاط استان و خصوصاً مناطقی که در معرض وقوع سیل قرار گرفته اند، مورد بررسی های بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها قرار گرفته و خوشبختانه هیچگونه مشکلی در این راستا وجود ندارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در چند روز اخیر به واسطه وقوع سیل و طغیان رودخانه های استان هیچگونه مورد مشکوک به بیماری و مسمومیت نداشته ایم، بیان کرد: این امر حاصل اعلام هشدارها از سوی واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها بوده که به خوبی منعکس گردیده و نهایتاً اینکه در این حوزه هیچگونه چالشی را تجربه ننموده ایم.
در ادامه نیز مشاور معاون بهداشت و رئیس دفتر واحد مدیریت کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت ضمن تقدیر از خدمات ارزنده دانشگاه علوم پزشکی ایلام و خصوصاً معاون بهداشتی و همکاران وی در واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها عنوان نمود: با توجه به وقوع سیل در روزهای اخیر در استان ایلام، طبق آمارهایی که در این زمینه حاصل گردیده، هیچگونه مورد مشکوک و یا چالشی در زمینه مسمومیت های ناشی از آب آشامیدنی و مواد غذایی در سطح استان وجود نداشته که جای تقدیر و تشکر دارد.
دکتر علی اردلان اضافه کرد: آمادگی واحدهای بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها در سطحی بالا و شایسته بوده که توانسته است مشکلات و دغدغه ها را به خوبی هدایت نماید و بر اساس بررسی ها و شناسایی مشکلات و چالش ها، توانسته اند بر چالش های فراروی استان در زمینه بروز بیماری ها و مسمومیت های ناشی از آب آشامیدنی و بهداشت محیط غلبه کنند.
وی ادامه داد: استفاده از تجارب و دستاوردهای گذشته در زمینه وقوع سیل و دیگر بلایای طبیعی ما را در این شرایط کمک می کند بنابراین یکی از کارهایی که باید در اولویت قرار گیرد، درست کردن مدل های منظم و کارشناسی شده برای انجام اقدامات مورد انتظار در مواقع بحرانی و بروز چالش ها می باشد.
مشاور معاون بهداشت و رئیس دفتر واحد مدیریت کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت با بیان اینکه آمادگی کامل شرط اساسی در مواقع بروز حوادث و بلایا می باشد، ابراز کرد: آموزش، مدل سازی، تحقیق و اقدام به موقع ما را در مواقع بحرانی بسیار کمک خواهد کرد لذا در این راستا لازم است در سطح معاونت بهداشت برای آمادگی هرچه تمامتر این عوامل به صورت شایسته ای بکار بسته شوند.
در ادامه نیز دیگر حاضران به بیان دیدگاههای خود در راستای ارائه خدمات مطلوب تر در مواقع احتمالی از سوی حوزه های مختلف معاونت بهداشت و لزوم هماهنگی های بیشتر در این زمینه بین واحدها پرداختند.